Imaginary Chaos

Jag har så svårt för landskap. Öva öva öva.

Jag tror inte att jag har ord till att förklara hur mycket jag älskar den här tiden på året. Den korta tiden. De få dagar som körsbärsträden blommar.

Vilken gillar ni bäst? Den gamla versionen till vänster, eller den nya till höger? Även fast jag tycker om originalet så måste jag säga att den uppdaterade versionen känns så mycket bättre just nu. Den gamla är kanske lite roligare, men den nya är mer stilren, enklare på något sätt och ja, snyggare helt enkelt.

Jag tror faktiskt att jag ska försöka få till den här looken någon gång… jag har fått ett rosa rouge, ett orangetonat läppstift och en eyeliner i Glossybox som borde komma väl till pass.

 

Bloggen uppdateras sakta, haha. Är det någon som märkt de små skillnaderna? Den viktigaste är kanske att jag ännu en gång har breddat innehållet. Jag vill få plats med större bilder! Tanken är att jag till slut ska ta bort min sidebar och sätta allt jag har i den i en meny högst upp istället (ja, som precis alla andra har, vi försöker hänga med i svängarna här :p ) men ååh det är mycket som ska till för att fixa det och jag har så mycket andra hemsidegrejer jag måste koncentrera mig på först.